Koekjes tegen Kanker: wafeltjesverkoop ten voordele van Kinderkankerfonds

0
1

IMG_20170829_101904 (Large)

Erpe-Mere, 15/09/2017 – Kleine Felix uit Erpe-Mere was 2,5 toen hij in december leukemie kreeg. Zijn prognose is gunstig, maar de behandeling zal nog lang duren. Als ‘Team Neushoorn’ verkopen papa Carl en mama Tine dozen artisanale wafeltjes ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Deze vzw financiert broodnodig wetenschappelijk onderzoek, verzorgt extra medische en logistieke hulp en organiseert afleiding voor de patiëntjes. Dankzij vele enthousiaste verkopers bracht Team Neushoorn deze zomer al meer dan 3.500 dozen aan de man!

 

Ook u kan het lot van deze jonge patiëntjes een beetje verbeteren. De lekkere artisanale wafeltjes zijn te koop vanaf 5€. In Herzele vindt u ze bij Cocopelli. In Erpe-Mere bij Opel De Tandt, Moens Natuursteen, ’t Vitamientje en Krantenzaak ‘Bij Rina & Patrick’ (oprit E40). In Maarkedal bij garage Tom De Vos. Voor meer info en verkooppunten, zie koekjestegenkanker.be.

U kan het verhaal van Felix en zijn Team Neushoorn meevolgen op Facebook (Team Neushoorn) en teamneushoorn.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here