Fantastische avond met Chez Kit als afsluiter burchtconcerten Herzele: fotoreportage

0
14

DDL herzele buchtconcert chez kit (2)

Herzele, 31/08/2017 –  De burchtconcerten zijn al jaren een publiekstrekker voor muziekliefhebbers uit Herzele en omliggende. Onze reporter Danny was er dinsdag bij, voor een seizoensafsluiter van formaat met de lokale band Chez Kit. (DDL)

De coverband Chez Kit is in de streek gekend voor hun sfeervolle ambiancemuziek. Legendarische covers en bekende melodieën van de beste pop-, rock-, disco- en funkhits, muziek uit de jaren ’60 tot nu komen aan bod. Het rijke muzikale verleden van de zeven muzikanten garandeert een spetterend live optreden.                     

(Danny De Lobelle)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here