Merelbeke, Marcel en Hilda vieren diamanten (!) huwelijksverjaardag

0
4

Naamloos-1

Merelbeke, 25/08/2017 – Hilda Van Bever en Marcel Meersschaut vierden zaterdag hun diamanten huwelijksverjaardag in Salons Roskam. (DDL)

SONY DSC

Ze lerende elkaar kennen tijdens een van de vele kermissen in Bottelare. Na een drietal jaren verkering huwden ze op 14 augustus in Merelbeke. Ze hebben drie kinderen Patrick, Patricia en Ronny, die samen zorgden  voor drie kleinkinderen. Marcel was arbeider/elektricien in de elektromechanica en in bijberoep kluste hij bij als bobineur. Veel vrije tijd was er niet en toch onder hield hij de familiebanden met Canada waar hij meermaals zijn zussen bezocht. Spanje en Italië waren ook een van zijn geliefkoosde reisbestemmingen.  Hilda werkte bij de Sidac. Na de geboorte bleef ze voltijds huisvrouw. Ze werkt ook graag in de tuin.

(Danny De Lobelle)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here