Jonge regio-atleten presteren sterk tijdens PK

0
2

Zottegem/Geraardsbergen, 08/07/2017 – Persbericht – Op het provinciaal jeugdkampioenschap Oost-Vlaanderen (Oudenaarde, 24 juni) werd Atletiekclub Geraardsbergen (ACG) vertegenwoordigd door 41 benjamins, pupillen en miniemen. Dat leverde 13 podiumplaatsen op en enkele opmerkelijke prestaties, waaronder een beste jaarprestatie van (pupil) Aicha Traore (ACG-kern Zottegem) op de 60m (goud, 8”51).

Valentine Anyanwu (ACG-kern G’bergen) werd 1e op de 150m (miniemen). De samenwerking tussen de beide kernen (Zottegem en G’bergen) van ACG blijkt duidelijk vruchten af te werpen, tot grote tevredenheid van atleten, ouders, trainers, medewerkers en bestuursleden.

De podiumwinnaars op een rijtje:

 

Voor ACG-kern Zottegem (7 medailles)

Aicha Traore (1e 60m en 2de hoog) PUP

Elias Bultot (3e 80m en 3e 150m) MIN

Yarne Vermeulen (2e hoog) PUP

Anke Sirjacobs (3e ver) PUP

Liza Van Acker (3e 1000m) PUP

 

Voor ACG-kern Geraardsbergen (6 medailles)

Valentine Anyanwu (1e 150m) MIN

Liza De Backer (3e 60m h) MIN

Kaat De Mulder (2e discus) MIN

Maartje De Temmerman (2e hockey en 3e discus) PUP

Jenna Van Nieuwenhove (3e ver) BEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here