Oosterzele: Dieven rijden zich vast op sporen na wilde achtervolging

0
0

DDL oosterzele dieven wagen sporen watermolenstraat gontrode

Gijzenzele, 25/06/2017 – Vannacht werd de buurt van de Schoolstaat opgeschrikt door inbrekers die achterna gezeten werden door de politie. De dieven reden zich uiteindelijk vast in treinsporen, maar konden ontkomen. (DDL)

De wagen reed zich vast ter hoogte van de Watermolenstraat in Gontrode. Veel verder dan 200 meter sporen raakten de dieven niet. Ze konden wel te voet ontkomen.

In de vastgereden wagen vond de politie nummerplaten en inbrekersmateriaal. Een van de slachtoffers vannacht was burgemeester Johan Van Durme. Hij feliciteerde de politie uitgebreid voor hun doortastende optreden.

(Danny De Lobelle)

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here