VIDEO: Kurt De Loor vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden

1
0

Naamloos-2

Zottegem/Brussel, 02/06/2017 – Gisteren vroeg parlementslid Kurt De Loor (sp.a) in de plenaire vergadering hulp aan de Vlaamse regering nadat auteursrechtenvereniging SABAM een prijsverhoging doorvoerde. Hij vreest dat festivals en concerten onbetaalbaar zullen worden. (PDV)

Gisteren vroeg ik in het Vlaams Parlement aan de Vlaamse regering om mee in de bres te springen om de betaalbaarheid van onze festivals te garanderen en de toekomst van het divers Vlaams festivallandschap te verzekeren!

Posted by Kurt De Loor on Friday, June 2, 2017

1 REACTIE

  1. Moet de gemeenschap nu echt opdraaien voor auteursrechten?
    Als deze zo hoog zijn dat ze onbetaalbaar worden prijzen ze zichzelf uit de markt en hebben ze geen inkomen. De wet van vraag en aanbod moet hier niet verdraaid worden door tissenkomsten van de staat. Er zijn volgens mij andere zaken waar het vlaams parlement zich moet mee bezig houden. Bvb het behouden van een trage weg in de leugenstraat die de toekomstige N42 gaat verminken!
    Luc de decker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here