Zottegemse Soroptimisten ontvingen Prof. Ann Vanreusel

0
0

DSC_1177V2[1]

Zottegem, 19/05/2017 – Afgelopen woensdag, op de vergadering van de serviceclub Soroptimist Zuid-Oost-Vlaanderen, hield Prof Ann Vanreusel (Biologie, UGent) een lezing naar aanleiding van de Wereldmilieudag op 5 juni. (PDV)

De lezing had als “Help, de oceaan verdrinkt!” “Onze planeet bestaat 60% uit diepzee”, licht Marina Fauconnier van Soroptimist Zuid-Oost-Vlaanderen toe. “Deze ” last frontier ” is nog grotendeels onbekend en weinig onderzocht en is ongelooflijk rijk aan organismen, ertsen enz… De professor maakte duidelijk dat het belangrijk is om waakzaam te zijn, want exploitatie van dit gebied wordt in het vooruitzicht gesteld.”

Na afloop van de lezing, werd een cheque gegeven aan Protos, een ngo die zich inzet voor een beter waterbeheer in ontwikkelingslanden en in België.

DSC_1191V1[1]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here