Sint-Lievens-Houtem: Brede nieuwe voetpaden na renovatie Marktplein

1
0

unnamed (4)

Sint-Lievens-Houtem, 18/05/2017 –  Waar vroegere alle aandacht en prioriteit ging naar de “auto”  – want die mocht andere weggebruikers bijna letterlijk van de weg duwen- gaat er actueel meer aandacht naar brede voetpaden en  gemakkelijk te berijden fietspaden. (HDK, foto’s L.A.M.P.)

Hoe vaak gebeurt het niet dat voetpaden in een hoge hellingsgraad worden aangelegd, zodat de voetganger er bijna niet kan op stappen. Op dergelijke hellende voetpaden glijdt je gewoon af in  winterseizoen.
unnamed (5)
Sint-Lievens-Houtem heeft brede voetpaden voorzien in het nieuwe renovatieproject van zijn Marktplein, waarop je als voetganger voldoende wandelruimte hebt.
HDK ( foto’s L.A.M.P)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here