Eurovisiesongfestival: België stijgt naar vierde plaats bij bookmakers

0
2

DSC_0037 - kopie.JPG

Kiev, 12/05/2017  – Gisterenavond werd de startvolgorde bekendgemaakt van de finale van het Eurovisiesongfestival die morgenavond plaatsvindt. België komt als 23ste land aan de beurt. (KM)

We doen het trouwens goed bij de bookmakers want Blanche is gestegen naar een 4de plaats! Italië is topfavotiet gevolgd door Portugal en Bulgarije. Gisteren was Blanche te gast op de Belgische ambassade in Oekraïne, onze reporter ter plaatse Koen Michels was erbij.

De uitgenodigde gasten kregen een mini-concert van Blanche. Ze zong een akoestische versie van zowel haar eigen song City Lights als van Chandelier van Sia. De ambassadeur wenste Blanche alvast alle geluk voor zaterdag en zei nu al héél trots te zijn op onze songfestivalhoop. (Koen Michels)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here