Merelbeke overlaadt nieuwe inwoners met geschenken

0
0

DDL merelbeke nieuwe inwoners 3

Merelbeke, 27/04/2017: Tijdens het jaarlijks onthaalmoment afgelopen zondag verwelkomde Merelbeke 90 nieuwe inwoners. 

DDL merelbeke nieuwe inwoners 1

Tijdens dat onthaalmoment in het gemeentehuis, dat twee keer per jaar georganiseerd wordt, krijgen alle nieuwe Merelbekenaren toelichting bij de dienstverlening van de gemeente, het OCMW, het Sociaal Huis, de politie en de brandweer. Ze maken ook kennis met de schepenen en raadsleden en krijgen een promofilm over de gemeente te zien.

Na afloop van het officiële gedeelte werd gezellig gepraat tijdens de receptie. Elke nieuwe inwoner ging naar huis met een herbruikbare linnen tas boordevol informatie en geschenkjes, zoals onder meer een Cadeaubon Merelbeke, UiT-cheques en een paraplu met logo van de gemeente. (Foto’s en tekst DDL)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here