Dé Lease Maatschappij bezorgt samen met haar business partner Johan Boskamp de kids van BiJeVa een onvergetelijke dag in de Efteling

1
26

bijeva_efteling_030317_1031

lede, 07/03/2017: Dé Lease Maatschappij b.v. bezorgt samen met haar business partner Johan Boskamp de kids van BiJeVa vzw een onvergetelijke dag in de Efteling (03.03.2017). (nvdr: Bijeva vzw is actief in de begeleiding van mensen in armoede.)

Boskamp vindt het belangrijk dat ook deze kinderen gelukkig zijn. “Zij hebben evenveel recht op een toffe dag. Eigenlijk zouden ze dat moeten verplichten, kinderen die gelukkig zijn.” 

image3

Ook de kleinkinderen van Jan Boskamp mochten meegenieten van een dagje Efteling. “Ik begrijp heel goed dat dit voor mijn kleinkinderen iets evident is, maar voor de andere kids niet.” Jan Boskamp is bekend door zijn succesvolle professionele voetbalcarrière en natuurlijk door zijn diverse verschijningen in voetbalprogramma’s op Belgische (vtm, vrt) en Nederlandse tv-stations (VI, Voetbal Inside).

 

Anny De Windt

 

1 REACTIE

  1. Dank je wel,Dé Lease Maatschappij en Johan Boskamp dat jullie zo begaan zijn met deze kinderen.
    Ik draag jullie een warm hart toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here