Etentje ten voordele van Bruisend Balegem 2018

0
0

ddl-balegem-etentje-bruisend-balegem-4

Balegem, 14/02/2017: De opperbruiser Christ Meuleman en de bruisers kregen alweer veel waardering op het  15de eetfestijn dat uitgerekend op 3 dagen van  Valentijn, georganiseerd werd in de feestzaal De Steenput in Balegem. Op zaterdag werden 770 maaltijden aan huis geleverd, de keuze was visschotel of varkenshaasje met gratiën en groenten  en op zondag kwamen 650 sympathisanten afgezakt  voor beenham of kalkoen met frietje en groenten.

Het eetfestijn werd meteen het startschot voor de campagne van de editie 2018 van Bruisend Balegem. Het fantastisch, muzikaal, cultureel, kunstrijk en folkloristisch spektakel . ‘De waardering doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het Bruisend Balegem comité, door de inwoners en ver daar buiten enorm worden geapprecieerd’, weet een zielsgelukkige Opperbruiser Christ Meuleman.

ddl-balegem-etentje-bruisend-balegem-10

Gratis evenement

Opperbruiser Christ Meuleman: ‘Met Bruisend Balegem willen we op onze eigen Balegemse wijze een publiek van alle leeftijden een leuke en genietbare vakantiedag bezorgen. Gratis dan nog.( en dat kost geld als je aan alle procedures moet voldoen)  Een dagje uit, waarin van alles te zien, te horen en te proeven is’. Iedereen is welkom op Bruisend Balegem, dat al meer dan eens omschreven werd als de Gentse Feesten op één dag. (DDL)

ddl-balegem-etentje-bruisend-balegem-9

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here