Treinverkeer van en naar Zottegem zwaar verstoord na persoonsongeval

22
115

zelfmoord-bosveldstraat-3

Zottegem, 12/02/2017: Het treinverkeer van en naar Zottegem is momenteel zwaar verstoord na een persoonsongeval op het spoor ter hoogte van de Bosveldstraat. Verschillende treinen richting Gent, Kortrijk, Denderleeuw en Brussel werden afgeschaft. 

Er werd een persoon aangereden. Het is onduidelijk waar precies en hoe het ongeval is gebeurd en of het al dan niet om een wanhoopsdaad gaat. De trein kwam tot stilstand langs de Bosveldstraat. Een vijftigtal reizigers stapte daar over op een bus. De spoorwegovergang langs de Meerlaan is momenteel gesloten.

 

22 REACTIES

 1. Het ga je goed Rudy. Rip. Ik kan het niet begrijpen.Ik denk nog vaak terug aan je. Aan de goeie oude tijd van mijn eerste spoorwegstapjes.
  Oprechte deelneming voor iedereen die je gaat missen.

 2. Niet te geloven, hier zijn geen worden voor. Rudy, bedankt voor alles. Rust in vrede Rudy.

 3. Niet te geloven, waar is de tijd van in station Lierde, rust in vrede Rudy. Veel sterkte aan de familie.

 4. Beste Julie. We gaan je reactie niet plaatsen op de publieke website. Je kan op onze facebookpagina terecht, mits regels van hoffelijkheid worden gerespecteerd.
  Voor de Beiaard redactie, Carl.

 5. als ouder baas bij de spoor wegen in brussel zuid en het natrium sta ik verstomd—–

 6. Allerbeste rudy, met verstomming verslagen na het tragische nieuws!Ikzelf en vele anderen uit de groep houden geheel oprecht enkel maar mooie en fijne herinneringen aan je over! Waarom niet aantijdens aan de alarmbel getrokken? Potverdorie man, we stonden direct met z’n allen voor je klaar!Een ruwe bolster maar zo door en door ‘topkerel’ man! Hoedanook heb je nu een goed plekje gevonden en geloof me : je blijft voor eeuwig en altijd in ons hart!!!

 7. Mijn innige deelneming bij het zo onverwachte overlijden van Rudy. Hij was voor mij de beste stationschef die ik ooit gekend heb. Niets dan goede herinneringen aan Rudy. Veel sterkte.

 8. Rust in vrede Rudy!
  Zal de geanimeerde vergaderingen in het Atrium missen!
  Veel sterkte aan de nabestaanden

 9. kreeg opleiding van mijn oom op het seinhuis van Brussel Noord , kennis mee gemaakt in Brussel tt , en enkele jaren later meegewerkt aan zijn projekt ” Kerstaktie ” regio Denderleeuw en aan de autotrein in Denderleeuw ….Rudy was een zeer creatieve collega …..RIP dank je Rudy voor de goede momenten tijdens deze events …..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here