Rouwregister voor Serge Baguet in Sint-Lievens-Houtem

16
107

scan-3-foto-1

Sint-Lievens-Houtem, 09/02/2017: Het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem laat weten dat het een rouwregister heeft geopend voor Serge Baquet. De ex-wielrenner overleed vanmorgen in Sint-Lievens-Houtem na een slepende ziekte. Hij werd 47. 

Baguet oogstte als wielrenner vooral bekendheid door na een comeback nog een rit in de Tour de France te winnen (2001) en Belgisch kampioen (2005) te worden. In 2014 kreeg hij de diagnose van darmkanker. Hierna het persbericht van het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem.

Het gemeentebestuur van Sint-Lievens-Houtem verneemt met verslagenheid het overlijden van inwoner Serge Baguet. De mensen van Sint-Lievens-Houtem hebben mogen meegenieten van zijn grootste successen als wielrenner en hebben nadien ook gezien welke moedige strijd tegen kanker hij heeft gevoerd. Er zal een rouwregister worden geopend tijdens de werkuren in het gemeentehuis, aan de loketten, en ook in het sportcentrum. Rouwbetuigingen kunnen ook worden overgemaakt via [email protected] .

scan-2foto-1

 

16 REACTIES

  1. VEEL STERKTE AAN DE FAMILIE, GROOT RENNER ZOALS ZIJN VADER.WAT WAS IK FIER TOEN HIJ EEN RIT WON IN DE RONDE VAN FRANKRIJK.

  2. Rust zacht Serge, nooit de momenten vergeten als je naar de brouwerij kwam, een grap, een lach…samen met de Peet een vat geven voor onze Oude Zakkenfuif in Horebeke, etc..!!! Het ga je goed ginder ergens…Sterkte aan de gehele familie en vriendenkring!!!

  3. Veel sterkte aan de familie .Serge je zal pas dood zijn als we je vergeten zijn

  4. ik wens de nabestaanden veel sterkte en veel moed want dat is er vooral nodig,het is altijd erg iemand verliezen die zo dierbaar is voor anderen .

  5. ik wens de familie veel sterkte en moed.Innige deelneming voor het verlies van zulke goede wielrenner en dan nog zo jong is moeten heengaan.

  6. IK BRNS DE NABESAANDE VEEL STERKTE TOE EN MOED ONZE INNIGE AEDEELNEMING VAN LINDA D’HOMME EN ERIC DE LANGHE KRUISSTRAAT 48 9660 BRAKEL WIJ KENDE SERGE ALS HIJ IN ST-MARTENS-LIERDE WOONDE WAAR ZIJN THUIS WAS

  7. Veel te vroeg heb je je laatste wedstrijd verloren . Rust zacht serge. Veel sterkte aan familie en vrienden

  8. R.I.P. Serge. Veel sterkte aan Sandra, Sam en de hele familie bij dit veel te vroege verlies van een groot sportman en mens.

  9. Je hebt je levensboek veel te vroeg gesloten, met liefde en toewijding, in alles wat je deed, heb je het geschreven. Met bewondering en respect bewaren we dit testament.

  10. inge deelneming aan de familie. We zijn u veel te vroeg verloren. Zullen u nooit vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here