Eetfestijn St-Barbaracollege Zottegem

0
0

Eetfestijn_2017_(14).JPG

Zottegem, 22/01/2017: PERSBERICHT Op zaterdag 21 en zondag 22 januari gingen de deuren van de feestzaal van het Sint-Barbaracollege wagenwijd open voor het jaarlijks “Groot Eetfestijn”. Ouders en genodigden konden eerst genieten van een lekker aperitief en daarna zich te goed doen aan de copieuze maaltijden van tafelhouder Vlassenbroek uit Ophasselt. 

Nadien werd er bij een drankje lekker bijgepraat. De selectie aan exclusieve niet-alcoholische vruchtensappen viel in de smaak. Een goed geolied team van leerkrachten, leden van oudercomités, vriendenkring en vrijwilligers stond in voor een vlekkeloos verloop en realiseerde eens te meer een geslaagd eetfestijn. Met 16,810 kg werd de bekoorlijke geschenkenmand gewonnen door Nico Van Damme, Lippenhovestraat 42 uit Zottegem. Gefeliciteerd! Bedankt en tot volgend jaar! www.kbz.be.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here