Nieuwigheden autosalon op een rij

0
0

 

vw

Brussel, 14/01/2017: We stuurden een reporter naar het autosalon in Brussel en vroegen hem de belangrijkste nieuwigheden op een rijtje te zetten. Bij elke wagen vind je een woordje uitleg. 

subaru

Subaru = De Levorg moet Subaru een niveau hoger tillen, de BRZ met 200 Pk en boxermotor is er voor de echte liefhebbers.

bmw

BMW = De BMW 330e is gloednieuw met een 1998 cc motor en een elektromotor van 65 KW levert dit een gecombineerd vermogen van 252 PK.

volvo

Volvo = Bij de XC 60 van Volvo prijkt fier op de zijflanken dat dit model ontworpen is in Zweden maar in België gebouwd.

mazda

Mazda = Mazda heeft bij de CX3 zowel benzine motoren als diesel motoren, met manuele of automatische versnellingen, 2-wiel  of 4-wiel aangedreven.

jaguar

 

Jaguar = De verkoop van Jaguar stijgt, dit luxemodel XE is al verkrijgbaar vanaf 35.600 euro.

ford

Ford = Ford presenteert de vernieuwde Kuga waarbij de 1500 diesel van 120 pk op veel belangstelling kan rekenen.

hyundai

Hyundai = De Hyundai Ioniq is zowel als zuiver elektrische wagen als gecombineerde hybride met benzine en elektromotor te koop.

minister-peeters

Peeters = België speelt nu een voortrekkersrol in Europa bij bescherming van de autokoper deelde minister Peeters mee op het Autosalon.

salonhostessen

Salonhostessen = Suzuki zet elk jaar bevallige hostessen in om de wagens van het merk aan te prijzen.

kia-rio

Kia Rio = De nieuwe Kia Rio  is een ruime wagen die op veel aandacht kon rekenen van de persmensen niet in het minst om zijn kostprijs.

toyota

Toyota = De nieuwe Toyota C-HR is de blikvanger op  de stand. De benzine motor wordt ondersteund door een elektrische motor van 53 PK

suzuki

Suzuki = De nieuwe Suzuki Ignis hoort thuis in het SUV-A segment en heeft een 90 PK motor. Is verkrijgbaar als 4 x 4 en met automatische versnellingsbak.

ssangyong

SSangyong = De XLV werd uitgeroepen tot gezinswagen van het jaar verkrijgbaar in automatische versie met 5 jaar waarborg

zonnewagen

Zonnewagen = KU Leuven neemt ook dit jaar deel aan de Solar Race in Australië. De zonnecellen hebben een rendement van 23 % tegenover maximum 15 % voor beste zonnepanelen op de daken.

vw

VW = De nieuwe elektrische VW Golf is nu reeds te bestellen en zal een autonomie hebben van meer dan 300 km.

audi

Audi = De Q5 is de blikvanger bij Audi met een cilinderinhoud van 1968 cc en 190 PK.

skoda

Skoda = De Kodiaq de nieuwste terreinwagen van Skoda bezit een 7 trapautomaat en is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

opel

Opel = De nieuwe Opel Zafira kan worden uitgerust met 7 plaatsen en bezit standaard het online waarschuwingssysteem OnStar.

ampera

Opel = De elektrische Ampera Opel is quasi dezelfde als de Amerikaanse Chevrolet Bolt komt in 2017 naar Europa en is eerst verkrijgbaar in Noorwegen

isuzu

Isuzu = De nieuwe Pick-Up van Isuzu bezit een interessante 1900 diesel motor Euro 6, trekt tot 3500 kg, mag 1 ton laden en geeft 5 jaar tot 200.000 afgelegde km waarborg

isuzu-praktisch

Isuzu praktisch = Een pick-up is fiscaal vriendelijk met afgescheiden laadruim. Isuzu plaatste een glazen tussenschot dat kan geopend worden en interessant is als een huisdier meegaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here